Cupa Liceelor

ShareCupa Liceelor pe echipe London Club, unul dintre cele mai ambiante cluburi de biliard din Bucuresti organizeaza incepand cu data de 15.10.2011, CUPA LICEELOR pe echipe. Inscrierea este gratuita, primele...

Cupa Liceelor pe echipe

London Club, unul dintre cele mai ambiante cluburi de biliard din Bucuresti organizeaza incepand cu data de 15.10.2011, CUPA LICEELOR pe echipe. Inscrierea este gratuita, primele trei echipe urmand a fi premiate cu diplome, medalii, ore de biliard si echipament sportiv.
Acest campionat reprezinta de fapt un adevarat circuit cu caracter de promovare a biliardului ca sport si are ca obiectiv descoperirea de noi talente si viitoare sperante ale biliardului romanesc. 
Sistemul de concurs permite fiecarui liceu din capitala inscrierea pe tabloul de concurs a unei singure echipe formata dintr-un numar fix de 5 membri.
Regulamentul de joc consta in impartirea echipelor in grupe a cate 4, fiecare dintre ele urmand a se intalni intr-un format de campionat. Fiecare echipa isi va stabili o ordine valorica a celor 5 jucatori, aceasta ordine fiind importanta deoarece concurentii nu vor juca fiecare cu fiecare, scorul final intre doua echipe urmand a fi stabilit in urma a 5 meciuri, cate unul de fiecare jucator dupa ordinea valorica. 
Se va juca bila 8 primul la 5 dupa regulamentul international, in fiecare dintre grupe, doua echipe urmand a merge mai departe si a promova. Echipele de pe locurile 3 si 4 vor juca si ele in alte grupe ale invinsilor stabilind ierarhia finala a clasamentului.

Perioada de inscriere: 26. 09.2011- 12.10.2011
Pentru inscrieri si informatii: 
0788 LONDON (566 366)
Ovidiu Cristea, Manager Sportiv London Club: 0760 500 444
Catalina Ciobanu, PR& Marketing Consulter: 0726 124 323

About admin