Rezulatate finale

Share Dupa cum probabil stiti, sambata si duminca, 8-9 octombrie 2011, a avut loc in London Club prima etapa din acest an, una care se pare ca anunta un nou...


Dupa cum probabil stiti, sambata si duminca, 8-9 octombrie 2011, a avut loc in London Club prima etapa din acest an, una care se pare ca anunta un nou inceput pentru biliardul bucurestean.
Etapa a fost OPEN, deschisa pentru oricare dintre impatimitii acestui foarte frumos sport. S-a jucat Bila 8 sau "sah cu bile", intr-o atmosfera specifica acestei discipline, 64 de participanti au oferit un adevarat spectacol, acestia intr-un numar maxim (de fapt un real record pentru concursurile din ultimii ani) au contribuit la desfasurarea unui veritabil eveniment sportiv.
Din rezumatul anterior de sambata seara, v-am informat in legatura cu prezentele notabile din Brasov, Slobozia dar si de bucurestenii nelipsiti si fideli acestui joc. Povestea, una frumoasa dar cu final neasteptat, a continuat intr-o maniera demna de marile competitii. Duminica dimineata cei 16 spartani supravietuitori au venit decisi sa faca un joc bun si sa-si apropie victoria, savurand fiecare bila castigatoare.
Revenind la schema de joc, dubla piramida de 64, aceasta oferind spectatorilor de duminica incepand cu ora 10:30, 8 meciuri interesante: 4 in dreapta dublei piramide si 4 pe partea stanga, cea a invinsilor. Pe "Fatza"- Ovidiu Cristea il invinge peTurcoane Ovidiu, Popescu Teodor pe Edy Dumitru, Braga pe Toader Marian si Cosmin Constantin pe Meila Silviu, cei 4 invingatori asigurandu-si prezenta in primii 6.
Pe partea invinsilor lucrurile au fost mai dramatice, orice victorie insemnand eliminarea din concurs. Printre eliminati ii remarcam pe Toader Marian in primii 16,Cristian Velicu in primii 8, Edy, Ovidiu Turcoane si una dintre surprize, cam singura de proportii- Popescu Teodor, revine de la 0-4 si 3-6 si il elimina pe super-titratulBabken Melkonyan, scor 7-6, in urma unui joc decisiv in care ambii au ratat de mai multe ori sansa de a incheia jocul.
Alte nume importante eliminate in primele partide: Grigorescu Bogdan, Ion Gabriel, Nedelea Alexandru, Popescu George, Damian Mihai si Ionescu Ionut.
In primii 4 Raul Maican face un joc bun consistent si accede in semifinala in urma victoriei asupra lui Popescu Teodor- locul 4.
Revenind la partea invingatorilor, in prima semifinala neinvinsi s-au intalnit 2 prieteni foarte buni dar si foarte orgoliosi, de fapt marii favoriti la bila "8", super motivatul Ovidiu Cristea si rapidul jucator Braga Mihai. Ovidiu a condus 3-0, dar pe fondul unor greseli neasteptate si al unui joc foarte bun prestat de Mihai Piticu Braga, s-a declarat invins, scor 3-7. Ovidiu Cristea si Raul Maican aveau sa ofere celor din jur o adevarata semifinala. Raul a inceput foarte bine, si-a tinut adversarul in scaun pana la 2-0. Acolo, poate un moment cheie, a ratat o sansa, iar Ovidiu, odata intrat la masa, a reusit sa evolueze precis si constant, foarte sigur pe el fructificand orice reintrare la masa de joc, scor 7-3.
Finalul, unul al orgoliilor, s-a incheiat cu scorul de 3-2 pentru Ovidiu, Mihai Braga abandonand, nemultumit de desfasurarea jocului. 
Asadar locul I – Ovidiu Cristea, locul II – Mihai Braga, locul III – Raul Maican, locul IV – Popescu Teodor, locul V – Babken Melkonyan, locul VI – Cosmin Constantin, locul VII – Costin Neaga si locul VIII – Cristian Velicu.
Felicitari tuturor!

About admin